“If the book is true, it will find an audience that is meant to read it.”

— Wally Lamb, Amerikaans schrijver

Over Roderic Winkelhorst

De filosofie van Libersyne


Papier mag dan heel geduldig zijn, als lezer zijn we dat meestal niet. In maximaal 15 seconden bepalen we of de inhoud van een website aan onze verwachtingen voldoet. Dit noemt men ook wel scannend lezen. Het is inherent aan het drukke informatietijdperk waarin we leven. Uitgebreid stilstaan bij mijn Facebook Timeline, ofwel autobiografie, zal ik je dan ook besparen. Die tijd kun je veel beter gebruiken voor je eigen manuscript.

Ik heb Libersyne opgericht omdat ik zelf een non-fictieauteur ben en het leuk vind om naast mijn reguliere werk andere schrijvers verder te helpen. Ik heb vaak snel een klik met mensen die oprecht worden gedreven door inhoud en creativiteit. Daarbij past naar mijn idee ook een niet al te zakelijke ambiance, schrijven doe je immers vanuit een gevoel. In de tien seconden die mij nu nog resten om je over de streep te trekken, volgt onderstaand mijn werkfilosofie.


Uiteraard vraag je je af wat de betekenis van Libersyne is. Libersyne is een samenstelling van het Engelse 'liber' en 'syne'. Liber = [boek], syne = [vanuit een punt in het verleden tot nu]. Kortom, Libersyne.

Op de vragen pagina kun je aanvullende informatie vinden over de werkwijze van Libersyne. Staat jouw vraag er niet tussen of zou je graag een vrijblijvend gesprek willen aanvragen, neem dan gerust contact op. Je bent van harte welkom.

RCW

  Roderic Winkelhorst